Elégedettségi garancia

Hiszünk a minőségben, és bízunk a termékeinkben, ezért 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk.
Ez azt jelenti, hogy ha nem tetszik a termék, vagy nem megfelő a méret 14 napon belül visszküldheti, és mi kérdés nélkül visszafizetjük az árát.

Felhívjuk figyelmét, hogy P24S egyedi tépőzáras feliratok esetén nincs lehetőség a rendelés törlésére, vagy visszaküldésére!

Amennyiben időközben döntött úgy, hogy nem szeretné a terméket (kivéve egyedi kívánságfelirat) a leadott megrendelést e-mail üzeneten keresztül le tudja mondani. Amennyiben már feladtuk a csomagot, kérjük, hogy lehetőség szerint ne vegye át.
Kérjük, hogy fokozottan ügyeljen arra, hogy ne rendeljen felelőtlenül, mert ezzel kárt okoz a cégünknek és a szállítópartnerünknek is. Segítőkészségét előre is köszönjük!

Amennyiben bizonytalan a megrendelni kívánt kutyahám méretében, szeretnénk figyelmébe ajánlani a témához tartozó blogbejegyzésünket: KÉRDEZZ-FELELEK - A JULIUS-K9 KUTYAHÁM BEÁLLÍTÁSA ÉS HASZNÁLATA 
További kérdés esetén pedig állunk szíves rendelkezésére az info@kutyaham.hu email címen.

A visszaküldés menete:

Kérjük elállás illetve csere esetén is legyenek szívesek a kiérkezéstől számított 14 napon belül visszaküldeni a terméket.

A terméket új állapotban tudjuk visszavenni, azaz az összes termékcímkével, tiszta, sérülésmentes állapotban. 

Elállás, termék visszautalás esetén, az alábbi címre küldje vissza a csomagot, valamint a bankszámlaszámát a rendelési számra hivatkozva küldje el részünkre email-en, vagy levélben a csomaggal együtt:

A szállítási címünk:

K9 Gear Kft.

Füves utca 15.

Szigetszentmiklós 2310

info@kutyaham.hu

A visszaküldés során kérjük, hogy a gyorsabb átfutási idő érdekében az elérhetőségünket is adja meg a futárnak.

A visszautalás 14 napon belül történik, és minden esetben csak a termék(ek) árát utaljuk vissza. 

Csere esetén az MPL cserecsomagszolgáltatás igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot az info@kutyaham.hu email címünkön. A vissza és újraküldés díja a vevőt terheli, mely összesen 2400 Ft (1000 Ft a visszaküldendő termék szállítási díja + 1400 Ft az új termék feladási díja), melyet utánvéttel tud kiegyenlíteni. Az utánvét tényleges díja a termék árkülönbözet levonása vagy hozzáadása után módosulhat. 

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a jogszabály értelmében az egyedi feliratokat nem áll módunkban visszavenni. Kutyahám visszaküldés esetén az ajándék feliratokat nem kell visszaküldeni.

További kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségünkön.

 

Köszönjük!

kutyaham.hu csapata