Close
0 db
Nincs termék a bevásárlókosárba.
Julius-K9 termékek
  Filters
  Magyar / Romanian
  Keresés
  RSS

  Hírek

  Május 18-án ünnepeljük együtt az Internet világnapját egy remek kedvezménnyel. A részleteket cikkünkben találod.
  Még csak gyerekek, mégis olyan dolog lett a szívügyük, amiért minden felnőtt felnézhet rájuk. Roman és Aiden ugyanis nem akármit vett a fejébe, mint hogy ne legyen szükség többé kutyamenhelyekre.
  A Vigyél haza Alapítvány kezdeményezésére évről-évre közös családi programokkal kívánják emlékezetessé tenni ezt a napot, ugyanakkor felhívni a figyelmet a felelős kutyatartásra és az árva állatok örökbefogadására.
  Ringo, a véreb igazi hőssé vált hazájában. Megtalált egy kislányt, akit saját mentális problémákkal küzdő édesapja rabolt el.
  A költészet világnapját mivel is ünnepelhetnénk meg méltóképpen? Hát persze, hogy hű négylábú társainkról, a kutyákról íródott versekkel.
  Milyen mancsos a kutyusod? -2018. március 7.
  Tudtad, hogy a kutyák, akárcsak az emberek a jobb- vagy a bal oldalukat részesítik előnyben?
  Vannak élethelyzetek, amikor az emberek hosszabb-rövidebb időre kénytelenek elhagyni otthonukat. Legyen szó akár kollégiumba költözésről vagy a munkájuk miatti kiküldetésről. Hogyan élik ezt meg az otthon hagyott kutyusok?
  Láttál már embert, aki kemény harcot vív kutyáival a karácsony lezárásáért? Ne hagyd ki cikkünket, ugyanis nem mindennapi látvány következik. Garantáltan nem bírod ki nevetés nélkül!
  A kutya és a tűzijáték -2018. január 2.
  Tűzijáték egyenlő félelem. Sajnos elég sok kutyát és ezzel együtt gazdit érint az ünnepi "tűzijáték probléma", vagyis az erős hang és fényeffektektől való riadalom. Mit tehetünk ennek visszaszorításáért, megszüntetéséért?
  Megrágta, kinőtte, elhasználta kutyusod? Ha te is kinézted már egy ideje kedvenced új hámját, pórázát, játékát, akkor itt a remek alkalom, hogy te is jól járj!