Close
0 db
Nincs termék a bevásárlókosárba.
Julius-K9 termékek
  Filters
  Magyar / Romanian
  Keresés

  Póráz - Csőheveder dupla karabinerrel, pink (14mm széles)

  3 990 Ft

  Hossz: állítható 2,2 m

  Szélesség: 14mm

  Fényvisszaverős

  Cikkszám: 218DP-NL-PN

  Tartós és nagy teherbírású póráz, melynek különlegessége, hogy foszforeszkáló szálakat tartalmaz. Csőheveder, ezért terhelés esetén sem vágja az ember kezét.
  A póráz alapvető felszerelés minden kutyatartó számára, ezért különösen fontos, hogy könnyen kezelhető, kényelmes és praktikus legyen. Az IDC® póráz egyesíti azokat a tulajdonságokat, amelyek mindenki számára egyformán fontosak. Tartós és nagy teherbírású, így egy lendületesebb sétához ugyanúgy használható, mint munkához vagy sporthoz. Jó fogású, még terhelés esetén sem vágja az ember kezét. Karabinere könnyen nyitható, ugyanakkor megbízhatóan tart.

  Az IDC® póráz különböző szélességű és hosszúságú méretekben kapható, így mindenki megtalálhatja a leginkább megfelelőt saját maga és kutyája számára. Rendelhető fogós és fogó nélküli változatban is.

  IDC® ikervezető póráz

  Az ikervezető pórázzal két kutyát vezethet egyszerre. Foszforeszkáló szálakat tartalmaz. Ennek a speciális anyagnak egyedülálló módon nemcsak fényvisszaverő hatása van, hanem huzamosabb világos helyen tartózkodás után saját fényt is képes kibocsájtani, így az éjszakai séták során is láthatóságot biztosít.

  Az IDC® ikervezető póráz 2 X 36 cm hosszúságban, különböző szélességben kapható, így mindenki megtalálhatja a leginkább megfelelőt saját maga és kutyája számára. Karabinerei könnyen nyithatóak, ugyanakkor megbízhatóan tartanak.

  IDC® állítható póráz

  Két karabiner segítségével 200, 160 vagy 125 cm hosszúságúra állítható póráz

  Termékek előírások
  Fogó Fogóval
  Szín
   
  Hosszúság Állítható - 2.2m
  Szélesség 14mm
  Póráz típusa IDC csőhevederes
  Termékek előírások
  Fogó Fogóval
  Szín
   
  Hosszúság Állítható - 2.2m
  Szélesség 14mm
  Póráz típusa IDC csőhevederes