Close
0 db
Nincs termék a bevásárlókosárba.
Julius-K9 termékek
    Filters
    Magyar / Romanian
    Keresés

    Póráz - Csőheveder (218-NL-15S)

    6 290 Ft

    Hosszúság: 15 m

    Szélesség 14 mm

    Fényvisszaverős

    SKU: 218-NL-15S

    Tartós és nagy teherbírású póráz, melynek különlegessége, hogy foszforeszkáló szálakat tartalmaz. Csőheveder, ezért terhelés esetén sem vágja az ember kezét.
    A póráz alapvető felszerelés minden kutyatartó számára, ezért különösen fontos, hogy könnyen kezelhető, kényelmes és praktikus legyen. Az IDC® póráz egyesíti azokat a tulajdonságokat, amelyek mindenki számára egyformán fontosak. Tartós és nagy teherbírású, így egy lendületesebb sétához ugyanúgy használható, mint munkához vagy sporthoz. Jó fogású, még terhelés esetén sem vágja az ember kezét. Karabinere könnyen nyitható, ugyanakkor megbízhatóan tart.

    Az IDC® póráz különböző szélességű és hosszúságú méretekben kapható, így mindenki megtalálhatja a leginkább megfelelőt saját maga és kutyája számára. Rendelhető fogós és fogó nélküli változatban is.

    IDC® ikervezető póráz

    Az ikervezető pórázzal két kutyát vezethet egyszerre. Foszforeszkáló szálakat tartalmaz. Ennek a speciális anyagnak egyedülálló módon nemcsak fényvisszaverő hatása van, hanem huzamosabb világos helyen tartózkodás után saját fényt is képes kibocsájtani, így az éjszakai séták során is láthatóságot biztosít.

    Az IDC® ikervezető póráz 2 X 36 cm hosszúságban, különböző szélességben kapható, így mindenki megtalálhatja a leginkább megfelelőt saját maga és kutyája számára. Karabinerei könnyen nyithatóak, ugyanakkor megbízhatóan tartanak.

    IDC® állítható póráz

    Két karabiner segítségével 200, 160 vagy 125 cm hosszúságúra állítható póráz

    Termékek előírások
    Fogó Fogóval
    Hosszúság 15m
    Szélesség 14mm
    Póráz típusa IDC csőhevederes
    Szín
     
    Termékek előírások
    Fogó Fogóval
    Hosszúság 15m
    Szélesség 14mm
    Póráz típusa IDC csőhevederes
    Szín