Close
0 db
Nincs termék a bevásárlókosárba.
Julius-K9 termékek
  Filters
  Magyar / Romanian
  Keresés

  Kifutott termék - nem elérhető

  I-öv (mini és 0-ás méretekhez)

  2 500 Ft
  Kompatibilis K9 és IDC hámokkal a következő méretekben: Mini-0
  Cikkszám: 162BGI-S

  Az "I" biztosító öv az egyik legendás Julius–K9® fejlesztés, az Y-öv kifejezetten extrém helyzetekre, szolgálati és sportkutyák részére továbbfejlesztett változata.
  Könnyen le- és felszerelhető, a kutyahám mellövét és mellkas alatti övét, továbbá ezzel egyidejűleg szükség esetén a kutyanyakörvet összekötő, elasztikus, állítható méretű biztosító heveder, amely a mellövet a legszélsőségesebb terhelés mellett is a kutya mellkasán a megfelelő irányban tartja. Az "I" biztosító öv a kutyahám mellövének teljes kibújtatása nélkül felszerelhető a mellövre. Rögzítése a nyakörvhöz hétköznapi felhasználás keretein belül nem szükséges, de a kutya autóban való rögzítésénél ajánlott.
  Megakadályozza, hogy a mozgékony kutyák a kutyahámból előrefelé kibújjanak. 

  Figyelem! A termék csak a Julius-K9® által bevezetett, tépőzárral nyitható, mellövvel ellátott kutyahámon és gyorskioldó csatos kutyanyakörvön csatlakoztatható.
  Az I-övet a „fojtó” funkcióban is működtethető nyakörvvel összerögzíteni tilos!

  A biztosító öv felszerelése:
  A biztosító övet rögzítse a kutyahám mellövének tépőzárjával, majd helyezze fel a kutyahámot a kutyára. A nyakörvet nyissa ki, és gyorskioldós csatját bújtassa át a biztosító öv hurokrészén. Rögzítse a nyakörvet a kutyán. Állítsa fel a kutyát és ellenőrizze a következőket: a biztosító öv a nyakörv és a kutyahám mellöve között nem csavarodhat, és feszülnie kell.
  A biztosító öv a mellövet a kutyahám oldalfeliratának vonalában rögzíti. Helyes beállítás esetén a kutyahám mellöve a K9-powerhámoknál a kutya nyaka és szegycsontja között, az IDC® hámok esetében pedig a kutya szegycsontján helyezkedik el, mert az „I”-biztosító öv azt így rögzíti.

  A biztosító öv leszerelése:
  Csatolja ki a gyorskioldós nyakörvet. Csatolja ki a kutyahám mellkas alatti övének gyorskioldós csatját. Oldja ki az „I”-biztosító öv tépőzáras szárát. A kutya fején keresztül húzza le a kutyahámot a kutyáról. 

  Világújdonság, amelyet Sebő Gyula a Tököli Fegyház és Börtön felkérésére fejlesztett ki.
  Elsősorban szolgálati kutyák részére javasolt! Kifejezetten extrém helyzetekben, illetve pánikrohamokkal küzdő kutyák esetében erősen ajánlott a használata.