Close
0 db
Nincs termék a bevásárlókosárba.
Julius-K9 termékek
    Filters
    Magyar / Romanian
    Keresés

    Julius-K9 hám, kék, méret: 4 (IDC® Power kutyahám)

    16 190 Ft
    11 657 Ft

    Mellkas körfogat:

    96 - 138 cm Súly: 70 – 90kg

    További méretek közül a kutyás ikonokra kattintva választhat:

    További színeink közül a különféle színű hámokra kattintva választhat:

    Tedd még egyedibbé hámodat az alábbi Julius-K9 kiegészítőkkel:

    SKU: 16IDC-B-4

    A JULIUS-K9 által gyártott és forgalmazott IDC® Powerhám elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat
    A független szakértői testület döntése alapján a JULIUS-K9 egyike lett azoknak az elismert vállalkozásoknak, 
    amelyek innovációra épülő, kiváló minőségű termékeikkel hozzájárulnak a gazdaság növekedéséhez.

     

    Ergonómiailag tökéletes

    Az IDC® Power kutyahám egyik fő fejlesztésének köszönhetően a lefelé mutató mellöv a kutya mellkasán oszlatja el a fellépő erőket. A húzóerő itt nem a nyakat terheli, hanem a mellkasizomzatot.

    Törésbiztos rögzítőcsat

    A kiváló minőségű csatok folyamatos ellenőrzés és tesztelés kíséretében kerülnek fel az IDC® Power kutyahámra. A minőségébe vetett bizalmat a téli hónapokban hálálja meg igazán. A fagyban is hibátlanul működik és nem törik el. A legnagyobb terhelésnek kitett, 0-4 es méretű hámokon a csatokra élettartam garanciát adunk.

     

       

    Fényvisszaverő mellöv és szélszegés

     Az IDC® Power kutyahám egyik lényeges feladata, hogy jólláthatósági mellényként is funkcionáljon a kutyán. Az állítható hosszúságú, tépőzáras mellöv szürke csíkja és a kutyahám szélszegése fényvisszaverő anyagból készült, így sötétben a rávetődő fény sokszorosát sugározza vissza.

       

    Oldaltáska-rögzítő

    A kutyhám oldalán található táska rögzítőre 3 illetve 4 literes oldaltáska szerelhető, mely 250cm3 űrtartalmával minden személyes irat, oltási könyv, telefon és jutalomfalat nagyszerű tárolója lehet. 

      

    Elasztikus lámpatartó

    A lámpatartó elasztikus, így többféle átmérőjű lámpa rögzítésére is alkalmas. A kutya fennakadása futás közben nem lehetséges, mert ilyen terhelés esetén a lámpa kifordul a gumigyűrűből, majd visszaáll eredeti helyzetébe. A lámpatartók kiváló minőségű német alapanyagokból készülnek. A tartó nem zárja ki az oldaltáska egyidejű használatát.

    Mentő- és keresőkutyák, sötétben dolgozó munkakutyák elengedhetetlen kelléke, azonban esti sétákhoz is kiválóan alkalmas, ha szeretnénk nyomon követni a kutya mozgását.

    Lámpatartó átmérője: 15-20 mm

    Cserélhető oldalfelirat

    Közel ezerféle, raktárról rendelhető felirat közül választhat. Ha itt sem találja meg a kutyájához legjobban illőt, lehetősége van kívánságfelirat rendelésére is! Az IDC® Power kutyahám oldalain, JULIUS-K9 márkajel foszforeszkál, azaz áramforrás nélkül világít a sötétben.

    Biztonságos fogórögzítés

    Az új IDC® Power kutyahám felső részén található gumis heveder 4-féle állítási lehetőséggel rendelkezik. Eldönthetjük, hogy külön csak az oldalkarika, külön csak a fogó, mindkettő vagy egyik se legyen rögzítve. Ezzel a minimálisra csökkenthető a beakadás veszélye. Különösen fontos ez a vadász-, illetve kereső kutyák számára. Figyelem: ha kutyája mégis beakad egy Ön által nem látható helyen, az IDC® Power kutyahám rögzitéséből így is ki tud szabadulni hátrafelé.

     

    Fekete színben biztonsági zárral is kapható

    A hevederes, tépőzárral rögzíthető biztonsági zárat 2004-ben a Julius-K9 kifejezetten szolgálati kutyák részére fejlesztette ki. Ez a praktikus kiegészítő mintegy 60 kg-mal növeli a mellkas alatti rögzítő csat terhelhetőségét. Sérült (megrágott) csat esetén is biztosítja a hám használhatóságát.
    2013-ban már a londoni kutyás rendőrség hivatalos szolgálati kutyahámjára is rákerült. 
    Kód: 16IDC-P0+ 

     

     

    Ellenőrzött minőség

    Független, hitelesített vizsgálat (Crash-test) során ellenőrzött minőség. A termék 300 kg-os szakítószilárdságot teljesített, ekkor a csat kinyílt, de a hám nem szakadt el.

     

     

    Termékek előírások
    Kutyahám méret 4-es méret
    Szín
     
    Termékek előírások
    Kutyahám méret 4-es méret
    Szín
     
    Termék címkék