Close
0 db
Nincs termék a bevásárlókosárba.
Julius-K9 termékek
  Filters
  Magyar / Romanian
  Keresés

  Julius-K9 hám, fekete, méret: 4, 3XL (IDC® Power kutyahám)

  19 599 Ft
  18 619 Ft

  Mellkas körfogat:

  96 - 138 cm Súly: 70 – 90kg

  További méretek közül a kutyás ikonokra kattintva választhat:

  További színeink közül a különféle színű hámokra kattintva választhat:

  Tedd még egyedibbé hámodat az alábbi Julius-K9 kiegészítőkkel:

  Cikkszám: 16IDC-P-4

  A JULIUS-K9 által gyártott és forgalmazott IDC® Powerhám elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat
  A független szakértői testület döntése alapján a JULIUS-K9 egyike lett azoknak az elismert vállalkozásoknak, 
  amelyek innovációra épülő, kiváló minőségű termékeikkel hozzájárulnak a gazdaság növekedéséhez.

   

  Ergonómiailag tökéletes

  Az IDC® Power kutyahám egyik fő fejlesztésének köszönhetően a lefelé mutató mellöv a kutya mellkasán oszlatja el a fellépő erőket. A húzóerő itt nem a nyakat terheli, hanem a mellkasizomzatot.

  Törésbiztos rögzítőcsat

  A kiváló minőségű csatok folyamatos ellenőrzés és tesztelés kíséretében kerülnek fel az IDC® Power kutyahámra. A minőségébe vetett bizalmat a téli hónapokban hálálja meg igazán. A fagyban is hibátlanul működik és nem törik el. A legnagyobb terhelésnek kitett, 0-4 es méretű hámokon a csatokra élettartam garanciát adunk.

   

     

  Fényvisszaverő mellöv és szélszegés

   Az IDC® Power kutyahám egyik lényeges feladata, hogy jólláthatósági mellényként is funkcionáljon a kutyán. Az állítható hosszúságú, tépőzáras mellöv szürke csíkja és a kutyahám szélszegése fényvisszaverő anyagból készült, így sötétben a rávetődő fény sokszorosát sugározza vissza.

     

  Oldaltáska-rögzítő

  A kutyhám oldalán található táska rögzítőre 3 illetve 4 literes oldaltáska szerelhető, mely 250cm3 űrtartalmával minden személyes irat, oltási könyv, telefon és jutalomfalat nagyszerű tárolója lehet. 

    

  Elasztikus lámpatartó

  A lámpatartó elasztikus, így többféle átmérőjű lámpa rögzítésére is alkalmas. A kutya fennakadása futás közben nem lehetséges, mert ilyen terhelés esetén a lámpa kifordul a gumigyűrűből, majd visszaáll eredeti helyzetébe. A lámpatartók kiváló minőségű német alapanyagokból készülnek. A tartó nem zárja ki az oldaltáska egyidejű használatát.

  Mentő- és keresőkutyák, sötétben dolgozó munkakutyák elengedhetetlen kelléke, azonban esti sétákhoz is kiválóan alkalmas, ha szeretnénk nyomon követni a kutya mozgását.

  Lámpatartó átmérője: 15-20 mm

  Cserélhető oldalfelirat

  Közel ezerféle, raktárról rendelhető felirat közül választhat. Ha itt sem találja meg a kutyájához legjobban illőt, lehetősége van kívánságfelirat rendelésére is! Az IDC® Power kutyahám oldalain, JULIUS-K9 márkajel foszforeszkál, azaz áramforrás nélkül világít a sötétben.

  Biztonságos fogórögzítés

  Az új IDC® Power kutyahám felső részén található gumis heveder 4-féle állítási lehetőséggel rendelkezik. Eldönthetjük, hogy külön csak az oldalkarika, külön csak a fogó, mindkettő vagy egyik se legyen rögzítve. Ezzel a minimálisra csökkenthető a beakadás veszélye. Különösen fontos ez a vadász-, illetve kereső kutyák számára. Figyelem: ha kutyája mégis beakad egy Ön által nem látható helyen, az IDC® Power kutyahám rögzitéséből így is ki tud szabadulni hátrafelé.

   

  Fekete színben biztonsági zárral is kapható

  A hevederes, tépőzárral rögzíthető biztonsági zárat 2004-ben a Julius-K9 kifejezetten szolgálati kutyák részére fejlesztette ki. Ez a praktikus kiegészítő mintegy 60 kg-mal növeli a mellkas alatti rögzítő csat terhelhetőségét. Sérült (megrágott) csat esetén is biztosítja a hám használhatóságát.
  2013-ban már a londoni kutyás rendőrség hivatalos szolgálati kutyahámjára is rákerült. 
  Kód: 16IDC-P0+ 

   

   

  Ellenőrzött minőség

  Független, hitelesített vizsgálat (Crash-test) során ellenőrzött minőség. A termék 300 kg-os szakítószilárdságot teljesített, ekkor a csat kinyílt, de a hám nem szakadt el.

   

   

  Miért fekete IDC® Power kutyahámot válasszunk?

  A feketéről számtalan dologra asszociálhatunk. Valaki számára erőt, eleganciát sugároz, míg mások rejtélyesnek, titokzatosnak vélik ezen szín viselőjét. Akárhogy is a fehér ellentéteként egyensúlyt és alapot teremt a színek "káoszában". 

  Talán éppen ezen okok miatt olyan népszerű a kutyatartók körében is. Hisz a fekete kutyahám máig a legkeresettebb a kiegészítők között. Tudatosan vagy éppen megérzés alapján, előszeretettel választják ezt a kutyás trénerek, akiknek fontos az erő, a fegyelmezettség és az alázat a kiképzések során valamint a különböző rendvédelmi szervek, ahol a tekintély és a formalitás egyaránt elengedhetetlen szempont. Ugyanakkor alapdarabja lehet bárki kedvencének, olyan praktikus okból kifolyólag, hogy a legkevésbé koszolódik, így remek választás pl. erdei, vízparti sétákhoz. Viszont a fekete elegáns jellege miatt belvárosi környezetben, akár rendezvény, összejövetel alkalmával is tökéletes összhangban lehet gazdi és kutyusa. 

  Mielőtt elvesznénk a színek kavalkádjában, mindenképp vegyük figyelembe, hogy a fekete kutyahám unisex darab. Így akár lány, akár fiú kutyusról van szó, garantáltan jól választunk, ha feketét vásárolunk.

  A 4-es méretű kutyahám

  Ezt a típusú hámot rendeljük, ha megmértük kutyánkat és az alábbi méret intervallumba tartozik:

  Mellkaskörfogat: 96 - 138 cm
  A kutya súlya: 70 - 90 kg

   

  4-es méretű hámot milyen kutyafajtára rendelhetek?

  • Újfundlandi
  • Dán dog
  • Nagy svájci havasi kutya
  • Leonbergi
  • Angol masztiff

  ... és egyéb nagytestű kutyák számára.

  Termékek előírások
  Kutyahám méret 4-es méret
  Szín
   
  Termékek előírások
  Kutyahám méret 4-es méret
  Szín
   
  Termék címkék