Close
0 db
Nincs termék a bevásárlókosárba.
Julius-K9 termékek
  Filters
  Magyar / Romanian
  Keresés

  Internet világnapja 2018 AKCIÓ!

  2018. május 17., csütörtök

  Nem is olyan régen még extra különleges dolognak számított az internet. Ma már mindennapjaink részét képezi, sőt a legtöbb ember el sem tudja képzelni az életét nélküle.

  Amikor megszületett bennünk a kutyás termékekkel való kereskedelem gondolata, kis hazánkban még elég "gyerekcipőben" járt az interneten történő vásárlás. Viszont mi mindenképpen egy olyan alternatívát szerettünk volna létrehozni, ahol minden Julius-K9 hámot és kiegészítőt el lehet érni egy helyen. Ezért várakozással telve életre hívtuk a kutyaham.hu webáruházat.

  Fontos szempont volt továbbá az is, hogy egyszerűen, gyorsan és kényelmesen, akár az otthoni kanapétokról tudjatok vásárolni tőlünk. Hisz minden kedvenc négylábúnkkal töltött pillanat kincs. A közös élmények, játékok, séták megélése sokkal örömtelibb és lényegesebb az életünkben, mint egy zsúfolt boltban keresgetni a megfelelő hámot, kiegészítőt vagy éppen sorban állni a kasszánál.

  Szerencsére lelkesedésünk és persze a technika időközbeni terjedése beváltotta a hozzá fűzött reményeket és az a számos pozitív visszajelzés, amit tőletek kapunk a bizonyíték arra, hogy megérte belevágnunk. Köszönjük 😊

  Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy idén megünnepeljük az Internet világnapját méghozzá veletek együtt. Ez alkalomból MÁJUS 18-ÁN MINDEN TERMÉKÜNK 10% KEDVEZMÉNNYEL vásárolható meg webáruházunkból!

  Hagyjon egy hozzászólást