Close
0 db
Nincs termék a bevásárlókosárba.
Julius-K9 termékek
  Filters
  Magyar / Romanian
  Keresés

  Állatok világnapja 2017 AKCIÓ

  Állatok világnapja 2017 AKCIÓ

  Mindegy, hogy közkedvelt, klasszikus színűt vagy új, merészebb hámot választasz kutyusodnak, október 4-én egész nap 20%-al olcsóbban juthatsz hozzá nálunk.

  >>> LÉPJ BE az IDC Powerhámok birodalmába

  >>> KATTINTS az IDC hevederhám kollekciónkért

  Sétáltatás során több kutyán is láttad már a Julius-K9 hámok valamelyikét? Netán internetes platformon, plakáton, TV-ben stb. keltette fel a figyelmed? Vagy szimplán csak nagyon húz a kutyád, ezért megoldást szeretnél arra, hogy "ne fojtsa meg magát" minden egyes sétátok alkalmával?

  Ha azon gondolkozol már egy ideje, hogy kipróbálnád a Julius-K9 IDC vagy hevederhámot, akkor itt a remek alkalom. Állatok Világnapja alkalmából ugyanis egy rendkívüli akcióval készültünk számodra. Bármelyik IDC Powerhám valamint IDC hevederhám árából 20% kedvezményt adunk!

  Lepd meg kedvenced ezen a napon a szeretet színében pompázó, PIROS IDC hevederhámmal. Vagy a feltűnő és praktikus NEON NARANCS IDC Powerhámunkkal, gondolván a korai sötétedésre és a Halloween közeledtére.

   

  AZ ÁLLATOK VILÁGNAPJA

  Akciónk apropója ez a méltán fontos nap, melyet 1931 óta október 4-én, Szent Ferenc emléknapján tartunk a világ minden pontján. Magyarországon a rendszerváltás után lett népszerű.

  Ezen a napon halt meg Assisi Szent Ferenc, az állatok védőszentje. A rendalapítóról több legendát is olvashatunk, talán az egyik legnépszerűbb, hogy nem csak értette, de beszélgetett is az állatokkal. Korát meghazudtolva ontotta a világra bölcseleteit; már a 13. században azt hirdette, hogy szeressünk mindent, ami körülvesz minket, legyen szó élőről vagy élettelenről. A feltétel nélküli szeretet állt gondolkodása és tettei középpontjában. 1228-ban szentté, majd a 20. században a környezetvédők védőszentjévé avatták.

  állatok világnapja - assisi szent ferenc állatszeretet képe

  Elsődleges szempont mielőtt valaki állattartásba kezd, hogy felmérje tudja e biztosítani a megfelelő életteret leendő kedvence számára. Sajnos napjainkban is sok állatot érint az emberi meggondolatlanság, felelőtlenség. Évente több százezer! kis kedvenc válik hontalanná. Ezért már nem csak vadon élő társaik megóvására hívják fel a figyelmet ezen a napon, hanem háziállataink védelmére is.

  Az állatvédő és szerető emberek biztosan örülnének, ha minden nap október 4-e lenne. Talán a sok kampány, felvonulás és közös állati program rávenné azokat a gazdikat is a nagyobb odafigyelésre, több gondoskodásra és foglalkozásra, akik csak "haszonállatként" tekintenek kedvencükre. Valamint így talán nem kellene annyi ártatlan életet nyomorúságos, kiszolgáltatott körülmények között tartani vagy a legrosszabb esetben kioltani.

  Öltözködésünkkel is hozzájárulhatunk az állatok védelméhez, ha nem bundát öltünk magunkra télen illetve nem vásárolunk valódi szőrméből készült termékeket. Emellett csak és kizárólag olyan kozmetikai termékeket válasszunk, amit nem állatokon teszteltek!

  Ezért mindenkit arra buzdítunk, hogy a hétköznapokban se feledkezzünk meg a minket körülvevő élőlényekről, természetről. "Hozzuk létre az élet tiszteletén alapuló állattartást, egy magasabb szintű környezeti kultúrát, hogy aztán majd mi emberek egymással szemben is hasonló elvárásokat támaszthassunk."

   

  Állatok világnapja Október 4

  Írja meg véleményét
  Kategóriák